Alla samlingarArbetsorder
Snabbsök efter Arbetsorder

Så fungerar Snabbsök-fältet uppe i vänstermenyn

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns möjlighet att snabbt söka upp en specifik arbetsorder från Snabbsök-fältet längst upp i vänstermenyn.

1. Fyll i en specifik kund, adress, arbetsorder-id eller rubrik i fältet och tryck på Enter.

2. Sökresultatet kommer upp. Filtrera ytterligare genom att skriva i kolumnernas översta rad. En asterix (*) i början av ordet fungerar som wildcard för att söka på ett ungefärligt resultat istället för exakt.

Tips!

Vill du precisera en sökning ytterligare kan du klicka på ”Avancerad sök” längst upp för att nå den avancerade sökfunktionen.