Hur fungerar chattfunktionen?

Vi reder ut alla frågor här!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hjälpcentret är en inbyggd funktion i Workorder där du kommer åt hjälpartiklar och kan chatta med vår support direkt i samma gränssnitt.

Hur kommer jag igång?

För att få tillgång krävs det att du har en mailadress kopplad till ditt konto i Workorder.

Kontakta din systemadministratör eller vår supportavdelning för att få hjälp med detta.

När du har fått tillgång ser du en chattikon med ett frågetecken i den övre menyraden. Första gången du klickar på chattikonen behöver du godkänna allmänna villkor. Därefter öppnas rutan nere till höger där du kan chatta med oss samt läsa hjälpartiklar.

Vad kan jag göra med det inbyggna hjälpcentret?

Du kan enkelt chatta med oss och dela skärmdumpar direkt ifrån samma gränssnitt. Du kan se status på dina pågående supportärenden i fliken "Ärenden" (den visas bara om du har några pågående ärende).

Du kan också söka efter hjälpartiklar som går igenom olika funktioner i Workorder.

Tips! Du kan öppna en hjälpartikel och ändå fortsätta klicka runt i Workorder. Om artikeln täcker något kan du kryssa rutan och när du sedan öppnar den igen kommer den ihåg där slutade senast.