Alla samlingarMobilapp
Arbetsorderns uppbyggnad i appen

Lär dig mer om hur arbetsordern är uppbyggd kring flikar i appen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att se arbetsorder gör du det via vår app, Workorder.

För att gå in på en arbetsorder går du till ”Orderlista” från huvudmenyn och klickar därefter på den arbetsorder du önskar. En arbetsorder är uppdelad i fem flikar som du hittar längst ner på skärmen:

Flik 1: Kund/Plats

”Kund/Plats” visar allmän information om arbetsordern. Vad det är för typ av arbete, vem kunden är, var jobbet ska utföras, vem som är kontaktperson och när jobbet ska utföras.

Flik 2: Info

Under ”Info” finns information om vad som ska göras, uppdelat i en kortfattad rubrik och en mer utförlig beskrivning.

Flik 3: Rapport

”Rapport” används för att återrapportera åtgärd och status på arbetsordern. En del av våra kunder väljer att skriva åtgärd i tidrapporten på arbetsordern i stället för i noteringsfältet under denna flik. Kontakta din arbetsledare om du är osäker på hur du ska göra.

Flik 4: Tid

Under ”Tid” rapporterar du tiden som du har lagt ner på arbetsordern. Om ni rapporterar utlägg, resor (km) och annat i Workorder-appen görs även detta i tidrapporten.

Flik 5: Material

På ”Material” rapporteras allt material som har använts på arbetsordern.