Alla samlingarMobilapp
Hur rapporterar jag tid i appen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå in på aktuell arbetsorder via Orderlistan.

2. Klicka på fliken ”Tid” för att rapportera arbetstid, restid, utlägg, milersättning eller liknande.

3. Du får nu upp en lista över era lönearter. Klicka på den löneart du vill rapportera på, tillexempel arbetstid, övertid eller restid.

4. Inne på lönearten får du upp en ruta med fält för datum, tid och text. I datumfältet har du möjlighet att ändra datum om det är så att du ska tidrapportera på en tidigare dag. Dagens datum är alltid förvalt när du går in på tidrapporten.

5. Fyll i tid genom att klicka på ”Antal” och sedan siffran för antalet arbetade timmar och "OK".

6. Om ni rapporterar åtgärd i tidrapporten gör du detta i textfältet.

7. När du är klar klickar du på ”Spara” längst ner.

8. Du kommer nu tillbaka till listan över lönearter och kan se att tid rapporterats på den löneart du precis varit inne på. För att se dina tidigare tidrapporter på arbetsordern klickar du på ”Översikt” längst ner på skärmen.

9. Om du behöver rapportera något mer, till exempel restid eller ressträcka klickar du på aktuell löneart och upprepar tidigare steg.

10. När du är klar med tidrapporteringen klickar du på ”OK” uppe till vänster.