Alla samlingarArbetsorder
Skapa en arbetsorder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj Arbetsordrar i vänstermenyn och klicka på Skapa ny… i fältet längst upp.

Allmänt

En ny arbetsorder öppnas nu upp på allmänt-fliken. Arbetar ni med olika Projekt för att gruppera arbetsorder kan du välja det i listan. Annars lämnar du det på Standard.

Längre ner kan du ändra Status på en arbetsorder, nu kan du lämna den på Ny.

Kund

Välj vilken kund som arbetsordern tillhör genom att klicka på pilen bredvid Kund och välj en befintlig kund från listan.

För att skapa en ny kund, tryck på punkterna under pilen och välj Skapa ny.

Beskrivning

Välj vilken Typ av arbetsorder det är från listan. Fyll i en Rubrik på arbetsordern och en beskrivande Text.

Planering

Välj vilken tid och datum arbetet ska utföras i fältet På plats. Antingen genom att skriva in datumet eller genom att trycka på kalenderikonen till höger.

Välj vem som är Ansvarig för arbetsordern. Personen kommer få arbetsordern i sin app i mobilen.

Om det är fler som ska jobba på arbetsordern kan du lägga till ytterligare personal som Medrapportörer. Dubbelklicka på Lägg till i en tom rad och klicka på den anställde i listan.

Spara

Tryck på diskettikonen i fältet längst upp eller Ctrl+S för att spara arbetsordern när allt är ifyllt.

Arbetsordern är nu skapad. Om den är planerad på en ansvarig eller på medrapportörer dyker den upp i deras app.