Alla samlingarArbetsorder
Rapportera Tid och Material

Såhär rapporterar ni tid och material via webben.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rapportera tid och material kan göras direkt av användarna ute på fältet via deras app, men det kan också göras via webben.

Rapportera Material

Inne på arbetsordern väljer ni fliken Material. Dubbelklicka på en tom rad i kolumnen Produktnamn för att lägga till en ny orderrad. Välj produkten i listan och fyll i antal. Den hämtar automatiskt övrig prisinformation från ert ekonomisystem.

Rapportera Tid

Inne på arbetsordern väljer ni fliken Tidrapport. Dubbelklicka på en tom rad i kolumnen Anställd. Leta upp den anställda i listan och välj sedan vilken Löneart det gäller samt fyll i hur många timmar det gäller i fälten Intern och Extern.

Spara

Tryck på diskettikonen i fältet längst upp eller Ctrl+S för att spara arbetsordern när allt är ifyllt.