Alla samlingarPlanering
Hur använder jag översiktsvyn?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tryck på Arbetsorder och sedan Översikt i vänstermenyn. Du möts då av en kalender i en veckovy som standardutförande. Här kan du se vilka arbetsorder som är utdelade till respektive personal under veckan. Uppe till höger ovanför veckodagarna kan du med kalendern välja valfritt datum. Med höger- och vänsterpilarna kan du hoppa fram eller bak en vecka i kalendern och med nedåtpilen återgår du till dagens datum.

Håll muspekaren över en arbetsorder för att få upp en liten ruta med mer information om arbetsordern. Klicka på rutan för att öppna arbetsordern. Om det finns fler än en arbetsorder per person och dag så grupperas orderna ihop per status med en total i den högra kolumnen.

Siffran bredvid varje namn indikerar antalet ej genomförda arbetsorder. Klickar du på pluset kan du skapa upp en ny arbetsorder där personen blir förvald som ansvarig.

Tips!

Jobba i översiktsvyn om dina fältarbetare själv planerar sina dagar.