Alla samlingarProduktuppdateringar2024
Produktuppdateringar januari 2024
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nytt år och nya möjligheter!
Vår januari-release bjuder på lite allmänna förbättringar, samtidigt som vi jobbar på något större.

Sök arbetsplatser/Anläggning: Nu med kund som urval

När man under register söker Arbetsplats/Anläggning finns nu möjlighet att begränsa sökningen till att visa anläggningar för en viss kund. Detta gör det till exempel möjligt att få fram en arbetsplatslista per kund genom att söka fram anläggningar för en viss kund, och sedan klicka på [...] längst upp till höger och exportera listan till Excel.

Anläggningar under kundkortet

På kundkortet och fliken "Anläggningar" har nu listan blivit i full bredd och fått lite fler kolumner. Du får alltså ut mer information om de underliggande arbetsplatserna som är kopplade till kunden.

Tips! Du vet väl om att du via [...] uppe till höger i listan, många fall välja "Hantera kolumner" för att välja vilka kolumner du vill ha synliga i systemet?

Möjlighet att filtrera Planering och Översikt på anläggning/arbetsplats

När du använder filterfunktionen i Översikts och Planeringsvyn, har du nu även möjlighet att filtrera på ett urval av arbetsplatser/anläggningar.

Bättre färg på filterknappen i Planering och Översikt

När man filtrerar översikt eller planeringsvy, blir nu "filtertratten" orange för att visa att du har ett filter aktivt. Du klickar som vanligt på knappen och väljer "Rensa filter" eller anger de parametrar du vill filtrera på.

Tips! Du vet väl att du nästan alltid kan spara en flik med ett urval som ett eget bokmärke? Läs mer om det här.

Fortnoxintegrationen

Förbättringar kring funktionen där en arbetsorder läggs upp som ett projekt i Fortnox för att underlätta hantering av inkommande leverantörsfakturor. Tidigare behövdes ett ordernummer och en rubrik på arbetsordern i Infobric Workorder, nu skapas projektet i Fortnox även om det bara finns ett ordernummer,

Visma eEkonomi-integrationen

Förbättringar i felhantering när en artikel lagts upp i Infobric Workorder, och används på en order, men inte finns som artikel i Visma eEkonomi.