Produktuppdateringar mars 2024

Nyheter i Infobric Workorder

I produktuppdateringarna för mars släpper vi bland annat funktioner som underlättar för dig som arbetar med arbetsplatser ni återkommer till! Uppdateringarna kommer underlätta särskilt för dig som gör servicearbeten, besiktningar, kontroller eller underhåll. Vi släpper också förbättringar kring prishantering och avslutande av användare.

Uppdateringarna släpps klockan 15.00, onsdag 13 mars 2024.

Serviceavtal

Nu lanserar vi modulen för att hantera återkommande, avtalade besök på ett nytt sätt – serviceavtalsmodulen! Med denna nya modul kan du hålla reda på vilka serviceavtal en kund har och planera ut arbetsordrar baserat på kundernas avtal.

Den här modulen passar dig som arbetar med uppdrag som innebär att ni med viss frekvens gör service, besiktningar, kontroller eller underhåll på anläggningar eller utrustning.

Läs mer om serviceavtal här.

Distrikt

Geografiska distrikt och indelningar av områden kan vara ett bra sätt att fördela arbete och ansvar. Nu kan du lägga upp distrikt som ni själva namnger och koppla arbetsplatser och anställda till distrikt för att lättare tilldela arbete till rätt personer.

Läs mer om distrikt här.

Avsluta användare

Nu kan du lättare hantera att en anställd slutar! Den befintliga metoden där du flyttar gamla användare till en grupp där personer som slutat finns kvar, men kompletteras nu med att du kan markera användaren som avslutad.

Funktionen blir tillgänglig för de användare som är tilldelade rollen som systemadministratörer.

Läs mer om funktionen "Avsluta användare" här.

För att få tillgång till funktionen Avsluta användare behöver du ha rollen som systemadministratör. Kontakta via vår supportchat om du har frågor eller behöver tillägg.

Se och uppdatera priser på artikelkortet

Om ni arbetar med prislistor i Infobric Workorder, så kan ni nu se och uppdatera era priser i olika prislistor via artikelregistret. Då får du också möjlighet att se hur priserna skiljer för en och samma artikel i olika prislistor.

Sektionen med prislisterader finns nu hos er som har Prislistor aktiverat.

Läs mer om hur du kan arbeta med priser i olika prislistor här.

Elektroskandia utökar med Cylinda

Nu kan du få ordererkännande från Cylinda på samma sätt som tidigare funnits för Elektroskandia. Ni som kund har samma kundnummer hos leverantören Cylinda som Elektroskandia, och vi har därför lagt upp så att alla med befintligt mottag av EDI-data från Elektroskandia även får in data från Cylinda.

Generella förbättringar

• Fortnox – nu kan du få kryssrutan "Använd som fakturatext" automatiskt aktiverad på ordrar som skickas från Infobric Workorder till Fortnox. Ordertext flyttas då över till fakturan när ordern faktureras.

• Projekttavla – tidigare visades inte alltid personer rätt över flera dagar, när en planering till exempel sträckte sig över två veckor. Det är nu åtgärdat.

• Körjournalsresor från Infobric Fleet som kopplas till arbetsorder har fått ett par förbättringar. Vissa tecken kunde visas felaktigt, och vi har även ändrat så att resorna, i enlighet med Fleet-appen, visas i fallande ordning (nyast först) i stället för tvärt om.