Skapa en förfrågan
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Klicka på Kalkyl och förfrågningar i vänstermenyn.

2. Klicka på Skapa ny förfrågan längst upp i det svarta fältet.

3. Fyll i Namn på förfrågan och en beskrivning på vad kunden vill ha gjort.

4. Fyll i eventuell övrig information om Beställare och datum.

5. Tryck på fliken Bifogat för att lägga till eventuella bilder och bifogade filer.

6. Tryck sedan på diskettikonen längst upp i det svarta fältet eller Ctrl+S för att Spara förfrågningen.

Tips!

Ni kan få in förfrågningar i systemet automatiskt från era befintliga kanaler. Förfrågningar via mejl eller formulär (till exempel från er hemsida) blir då automatiskt förfrågningar i systemet.